6 Grunner til å drikke mer smoothies

6 Grunner til å drikke mer smoothies

Hei fine dere!

Lurer du på hvorfor du skal drikke mer smoothies? Her har du svaret! Nedenfor finner du seks grunner til hvorfor du bør drikke mer smoothies. Både godt for kropp og sjel!

Derfor bør du drikke mer smoothies:

1: Smoothies kan lages av det aller meste man har liggende i kjøleskapet, fryseren og skuffene på kjøkkenet. Bruk det du har og bli kvitt slitne vitaminkilder i en forfriskende, deilig smoothie i stedet for å kaste matvarene.

2: Smoothies må jo være noe av det enkleste å lage! Finn frem det du har lyst på aller mest, hell i en blender og kjør den til en smooth masse. Bli kvitt søtsuget og få i deg en sunn drikk. Passer perfekt til hverdag og helg.

3: Smoothies kan tilsettes fargerike bær, frukt og grønnsaker noe som ofte setter et positivt og fargerikt preg på dagen. Hvem blir ikke glade av freshe farger på mat og drikke? Enklere blir det ikke. Gjør det lille ekstra i hverdagen som får deg til å smile litt ekstra!

4: Energirike kilder slik som banan, avokado eller for eksempel mandler gjør at smoothien blir litt mer mettende. Hvorfor ikke da tilsette det i en smoothie? Man trenger ikke nødvendigvis å spise matvarene hver for seg. Gjør en vri, og oppdag nye smaker du sent vil glemme. Smoothies passer også til frokost, lunsj, mellommåltider eller til og med kveldsmat.

5: Smoothie gir en ekstra kick til å starte uken med et positivt mindset hvor du er klar for alle ukens utfordringer.

6: Sist, men ikke minst bidrar smoothien til at du når målet med fem om dagen. Hvor fantastisk er ikke det?

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Blir du å lage mer smoothies framover?

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Del gjerne din smoothiereise med oss ved å dele eller tagge oss i bilder på Facebook eller Instagram, eller sende oss en DM med ditt bidrag så deler vi gjerne 🙂

– Ulrikke, Hilde, Marthe & Junu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top