Enkel hverdags- smoothiebowl

Enkel hverdags- smoothiebowl

Hei flotte folk,

Smaksrik smoothiebowl

Er det noen som er klare for oppskriften på en enkel hverdags-smoothiebowl? Denne er både superenkel å lage og tar kort tid. Dette passer seg dermed utmerket til de som ønsker å få i seg noe forfriskende, men som samtidig har det travelt.

Smoothien kan toppes med hva man enn ønsker, og er like innbydende til både barn og voksne.

Til smoothien trenger du kun fire ingredienser

150 gram frossen jordbær

125 gram frossen bringebær

ca 2 dl eplejuice

Saften av 1 lime

Denne er jo bare så GOD!

Slik gjør du:

Hell oppmålt mengde jordbær og bringebær i en blender. Tilsett så 2 dl eplejuice og skvis så saften av en lime over resten av blandingen. Start så blenderen eller stavmikseren og bland til en jevn og fin røre. Server i en skål, helst iskald. Topp gjerne med bær, frukt, nøtter eller andre fristelser.

Ettersom at man kun trenger så få ingredienser er det en topp smoothie å planlegge til før eller etter jobb og skole. Ofte har man noen ingredienser man ønsker brukt opp i kjøleskapet før de ser sine siste dager, og da er virkelig smoothiebowl det perfekte å style opp. Smoothien fungerer flott som både frokost, mellommåltid, lunsj eller enkel kveldsmat, og metter sulten fram til neste måltid. Dermed er det perfekt å lage til barna før middagen er klar. Ikke blir man for mett, men de får servert noe de kan kose seg litt ekstra med.

Visste du at: Ikke kjør kiwi for lenge i blenderen. Hvis steinene blir knust, smaker de som pepper

https://www.frukt.no/artikler/smoothie-guide/

For oppskrift på flere smoothiebowls kan du trykke her.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Håper dere har en flott dag, og lar dere inspirere til å lage mer smoothies i hverdagen!

…………………………………………………………………………………………………………………………..

For mer inspirasjon til deilige smoothies, følg oss gjerne på:

Instagram her, Facebook her

– Ulrikke, Hilde, Marthe & Junu

2 thoughts on “Enkel hverdags- smoothiebowl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top