Farsdags freakshake

Farsdags freakshake

Hei folkens! Her er en liten påminner om at farsdag nærmer seg, og det er på tide å kanskje finne på noe koselig å gjøre for de flinke fedrene der ute. Farsdagen er søndag 8. november, så det kan være lurt å handle inn noen dager før når butikker er åpen. Menn er ofte veldig enkle, så man trenger gjerne ikke gjøre så mye mer enn å lage en herlig frokost med en forfriskende freakshake ved siden av. Vi har testet ut en herlig oppskrift på en freakshake som passer perfekt til farsdag.

Ingredienser

2 frosne bananer

2 never med isbiter

3 dadler

1 dl iskaffe

2 teskjeer peanøtt smør

1 scoop sjokolade proteinpulver

1 teskje kakaopulver

1/2 teskje vaniljedråpver

1/4 teskje salt

2,3 dl vann

Da er det bare å mikse alt i blenderen.

Topping
Det som er høyt med freakshake er at det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan pynte den med. Her valgte vi å ha krem på toppen med raspet kvikklunsj, sjokolade saus, karamellsaus og saltstenger.

Hva er vell bedre enn slik deilig frokost på sengen?


Hva kommer du til å finne på den kommende farsdagen?<3
-Ulrikke, Marthe, Hilde og Junu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top