Klassikeren

Klassikeren

Hei folkens! Høsten er i gang for fullt, og det er derfor ekstra viktig at dere får i dere de vitaminene og mineralene trenger for å holde immunforsvaret oppegående. Derfor har vi tenkt å dele nok en super god smoothieoppskrift med dere. Denne oppskriften er bare satt sammen av oss i smoothiefruene, men vi liker å kalle den en klassisk smoothie. Disse klassiske smakene er det mange forbinder med smoothie. Nedenfor oppskriften kommer vi med et veldig enkelt, men supert triks som er verdt å merke seg.

Ingredienser for ca 3 porsjoner

2 never fryst skogsbær blanding

3 DL eplejuice

1 DL Yogurt

1 neve fryst jordbær

1 banan

Pynt med akkurat det du vil. Her har vi urter og banan

Smoothiehack
Har du noen gang opplevd at du har laget litt for mye smoothie enn magen din klarer på en gang? Det har vi også! Derfor kom vi på en idé at man kan bare fryse den ferdigblandede smoothien ned i isbitformer.

Da er det bare å legge den i fryseren, så har du fryst smoothie dagen etter.

Isbitene kan bli ekstra gøy om man har smoothie i flere farger

Her har du da ferdig preppet smoothie. Isbitene kan du enten hive rett i blenderen og tilsette litt væske, så har du en veldig effektiv smoothie. Nesten som ferdigpose fra butikken. Det er jo litt ekstra gøy når det er hjemmelaget! Ellers kan du bruke isbitene som isbiter i drinker.

Kommer du til å teste det ut?

– Ulrikke, Hilde, Marthe og Junu <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top