Mango og gulrot-smoothie

Mango og gulrot-smoothie

Hei og god formiddag.

I dag kan vi dele en skikkelig god og forfriskende mango og gulrot-smoothie med dere. Denne smoothien ble skikkelig god, og ikke minst er den bra for kroppen. Smoothien er med på å nå målet med fem om dagen, og selv synes jeg den ga et lite ekstra kikk til å fortsette dagen i beste velgående.

Smoothien ble så staselig i fargen grunnet gulroten, og den frosne mangoen bidro også til at drikken ble kremet og god. Jeg sier bare, nyt med god samvittighet! Oppskriften på mango og gulrot-smoothie finner du nedenfor.

Ingredienser:

1 boks ananasbiter (uten saften)

1 gulrot

0,75 dl appelsinjuice

2 dl frossen mango

Slik gjør du:

Finn fram en gulrot og skrell den. Skjær av topp og bunn for så å dele resten av gulroten i mindre biter. Hell bitene over i en blender. Åpne en boks med ananasbiter og hell av saften før du blander den sammen med gulroten. Du kan gjerne bruke fersk eller frossen ananas hvis du har dette. Mål opp mengden appelsinjuice og frossen mango og tilsett med resten av ingrediensene. Bland så alt sammen til en jevn og klumpfri røre før du serverer i ønsket glass. Server kald, da er den aller best!

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Har du testet smoothie med gulrot og mango tidligere? Hva synes du i såfall, falt det i smak?

…………………………………………………………………………………………………………………………..

-Ulrikke, Hilde, Marthe & Junu

3 thoughts on “Mango og gulrot-smoothie

  1. A few popular sites pay it is possible as $50 per article for guest
    bloggers who meet their requirements. Write original content that offers unique help, and start making some anchored backlinks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top