Sunnere helgesnacks: freakshake

Sunnere helgesnacks: freakshake

Hei flotte dere,

I dag tenkte vi å dele en skikkelig deilig freakshake som du fint kan nyte i helgen. Selv om freakshaken er toppet med andre ingredienser enn bær, frukt og grønnsaker har vi gjort blandingen hakket sunnere enn ved for eksempel milkshake. Freakshake kan gjøres om til en deilig drikk av smoothieblanding, toppet med det en selv ønsker. Ved å bruk for eksempel banan i stedet for is, i tillegg til å toppe freakshaken med nøtter får man i seg viktige næringskilder som er gode og sunne for kroppen.

Denne nydelige freakshaken passer utmerket til ulike anledninger slik som bursdager, morsdag og farsdag, dessert i familieselskap og mye, mye mer. Jeg kan nesten garantere at du sent vil glemme denne oppskriften etter å ha testen den ut. Anbefales på det sterkeste!

Sjokolade-freakshake

Ingredienser:

2 frossen bananer (MÅ være frossen for å få ønsket konsistens på blandingen)

3 ss naturell yoghurt

1 ts toppet med vaniljepulver

1,5 ts bakekakao

Topping:

Krem av ønsket mengde

Salte nøtter (vi brukte cashewnøtter og peanøtter)

Sjokoladesaus

Slik gjør du:

Let opp et glass som du ønsker å tilsette freakshaken i. Del to bananer opp i grove biter og tilsett i blenderen. Mål opp angitt mengde naturell yoghurt, vaniljepulver og bakekakao og blend alt til en klumpfri blanding. Finn fram glasset igjen og pynt innsiden av dette med sjokoladesaus ved å helle en tynn stripe rundt og rundt i glasset. Vi brukte BodyLab sin, men man kan fint smelte sjokolade i vannbad og helle over, eller bruke for eksempel Diplom is sin sjokoladesaus.

Hell så blandingen i glasset og topp med krem, salte nøtter og igjen sjokoladesausen. Da er det bare å nyte!

Ikke la deg gå glipp av denne oppskriften da! Lag den gjerne til deg selv og noen besøkende eller familiemedlemmer for en ekstra hyggelig start på helgen.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Så ikke dette veldig fristende ut? Test ut da vell 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Se gjerne våre andre freakshaker her

-Ulrikke, Hilde, Marthe & Junu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top