5 om dagen på 2 minutter

5 om dagen på 2 minutter

Hei og god formiddag folkens! Det er kaldt og klart ute. Vi er mye på hjemmekontor og generelt hjemme. Mens vi venter på bedre tider er det viktig å få i oss god næring for å optimalisere livskvaliteten! Det er vell ekstra viktig å få i seg våre 5 om dagen nå for tiden. Det kan være lett å glemme å få i seg disse 5. Derfor testet vi ut en smoothie inspirert av Bama som sikrer dine 5 om dagen i en og samme drink!

5 om dagen er et mål for oss som enkeltmennesker og nasjon – om at vi bør spise (minst!) 5 frukter og grønnsaker pr dag. Årsaken er enkel: Frukt, bær og grønnsaker skaper helse og livskvalitet. – Bama

Ingredienser

  • 2 Dl appelsinjuice
  • 1 neve frosne bringebær
  • 1 neve frosne blåbær
  • 1 neve frosne bjørnebær
  • 1 banan
  • 2 spiseskjeer vaniljeyoghurt

Da er det bare å kjøre blenderen i ca 20 sekunder. bon appetit!<3

Kommer du til å teste den ut?<3

– Ulrikke, Marthe, Hilde og Junu <3

2 thoughts on “5 om dagen på 2 minutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Back To Top